Happy Halloween!

In 5 years A and B we made a craft of a very spooky monster to celebrate Halloween! We also discovered lots of scary creatures with our mystery box!
Happy Halloween!

“LA TARDOR”

Al CEIP Punta de n’Amer ens agrada molt treballar totes les estacions de l’any. I després del curt estiu arriba “La tardor”. Gràcies a l’ajuda dels nostres nens i nenes que han fet una GRAN recol·lecció de fulles seques, hem pogut fer els nostres propis arbres.

En primer lloc, amb una cartolina de color groc, hem dibuixat i pintat el tronc d’un arbre. Per tal de fer això, hem parlat d’ells i hem observat els que trobem al nostre pati. A l’hora de dibuixar hem empleat colors com el marró i el taronja, característics d’aquesta època de l’any i posteriorment hem deixat que s’eixugués.

                   

 

Hagués sigut molt fàcil aferrar les fulles seques als nostres arbres però ens ha semblat més divertit primer esmicolar totes les fulles i així poder enganxar-les en trossos petits.

 

Per poder enganxar-les hem empleat cola blanca amb un pinzell. I després, hem agafat els trossos de fulles i els hem aferrat.

 

    

                

 

El resultat ha estat meravellós, no us sembla?

                        

AVUI SÓN “LES VERGES”!

“LES VERGES”

 

Al CEIP Punta de n’Amer ens encanta festejar els esdeveniments importants. Aquesta setmana d’octubre ho hem passat súper bé. En primer lloc, hem après la cançó de les verges:

 

LES VERGES

Avui són les verges

Tots hi hem d’anar

De bunyols amb sucre

Hem de berenar.

 

La cançó ens ha agradat moltíssim però a Santa Úrsula el que realment és molt típic i tradicional és fer “bunyols”. Dijous els nens i nenes de 5 anys varen fer un taller de “bunyols de fang” que van quedar preciosos, llàstima que fossin de fang.

 

     

            

    

 

 

Divendres per finalitzar la setmana, unes quantes “mamis” de l’escola varen fer la pasta per fer els bunyols. El dia ens va acompanyar i varen poder sortir a veure fregir els bunyols i a menjar uns quants. Van quedar boníssim i molt gruixats.