PSICOMOTRICITAT DIFERENT!

Avui els nens i nenes de primària tenien un partit dins del poliesportiu, la qual cosa ha fet que no puguem fer “psico” dins com sempre. Però, per nosaltres no ha sigut un problema. Hem aprofitat per gaudir del bon dia que feia i fer servir el pati dels grans que tant ens agrada.

A més, per fer-ho un poquet diferent hem realitzat un taller de maquillatge que ens ha quedat magnífic.

 

 

 

ANEM A CERCAR PINYES!

Al CEIP punta de n’Amer no ens perdem cap de bona! Aquest divendres per finalitzar la setmana hem anat a cercar PINYES! La nostra idea és fer un mòbil amb elements de la tardor i les pinyes són imprescindibles.

Ens hem ajuntat les dues classes de 5 anys i hem anat davant de l’escola on hem trobat un centenar de pinyes perfectes per la nostra activitat de plàstica.

 

Una vegada hem parlat de les pinyes i dels arbres on les podem trobar, hem començat l’activitat.

En primer lloc, hem seleccionat les pinyes que més ens han agradat i hem agafat dues per nen/a. Una vegada fet això, hem pintat una de color daurat i una altra de color platejat. Han quedat unes pinyes magnífiques. Ara ja estem més a prop d’acabar el nostre mòbil de la tardor.

 

ENS AGRADA LA PSICOMOTRICITAT!

La psicomotricitat és una de les classes més esperades durant la setmana. Tots els nens i nenes de 6è d’infantil ens ajuntem i ens ho passem súper bé!

Hem de recordar sempre a les nostres mares i pares que no s’oblidin de posar els mitjons dins la motxilla i de portar el xandall, ja que si no és molt incomodo. Ens encanta la psicomotricitat, ja que dins les aules no podem córrer ni saltar i a psicomotricitat aquestes normes s’esfumen i podem fins i tot, cridar una mica.

Sense dubtes, gairebé tots els nens/es quan demanem quin és el dia de la setmana que més ens agrada contesten: “Dimecres” perquè tenim “Pisco”.

 

    

 

“BÀSQUET AMB CADIRA DE RODES”

Divendres passat els nens i nenes de primària varen venir a infantil a avisar que vindrien uns especialistes a mostrar-nos un partir de bàsquet amb cadira de rodes. Avui tota l’escola ens hem reunit per tal de poder gaudir d’aquest partir i aprendre que podem fer tot els que ens proposem sense cap tipus de límit.

En primer lloc, han realitzat un partit en el qual han participat alguns dels mestres de primària. Posteriorment, alguns dels nens i nenes han pogut experimentar com és portar una cadira de rodes i l’esforç que s’ha de realitzar. Han fet un petit partit i ens ho hem passat molt bé.

 

 

Una vegada hem arribat a la classe hem comentat tot el que havíem observat i el que més ens havia agradat i hem plasmat tot això en una fulla. Han quedat uns dibuixos fantàstics.

 

ENS AGRADA LA TARDOR :)

Els elements de la tardor ens agraden molt i per això intentem treure el màxim profit d’ells. La darrera activitat que hem fet amb aquests elements són els mandales amb fulles d’arbres

 

                              

Amb només un permanent blanc i una fulla d’arbre hem fet una activitat molt divertida amb la que hem perfeccionat els moviments de pinça fina.

Aquesta activitat l’hem realitzat amb grups de dos nins/es. La resta amb pintura de color taronja, groc, marró i vermell hem fet un dibuix lliure que ens ha quedat fantàstic.

 

                                                  

Halloween i Aniversaris :)

La classe de “5 anys A” hem passat un dia de Halloween molt complet. En primer lloc, vàrem gaudir de la celebració dels aniversaris dels nostres companys Gael, Caterina i Maria.

Ens vàrem reunir tots els nins i nines d’infantil per menjar ensaïmada i coques que ens vàrem endur els pares i mares dels nens/es. Tot estava boníssim.

Abans de marxar a casa ens van fer unes fotos terrorífiques. Us agraden?