ELS MANDALES!

Com que els mandales és una feina que ens agrada moltíssim als nens i nenes de 5 anys, hem pensat que pintar un mandala de la Jaia amb pintura seria molt divertit. Ens ho hem passat pipa contant les cames i pintant-les de colors vius.

JAIA COREMA -2CAMES!

Ja ha arribat un altre divendres de quaresma i per tant, una cama més haurem de treure a la jaia. Els nens i nenes ja cerquen desesperadament a la jaia Corema per tal que ella els encalci amb l’escombra.

Aquest divendres la jaia ens ha dit que hem fet una feina durant tota la setmana i que està molt contenta. A ella no li agrada ni la festa ni les disfresses i per tant, vol que sempre estiguem fent feina. Com ha vist que les nostres classes són molt boniques però que els hi falta una mica de natura dins, ens ha regalat un cossiol amb una planta per cuidar. Cada divendres haurem de posar una mica d’aigua i ens encarregarem d’ella.

Gràcies Jaia Corema. Ens veiem aviat!.

 

Visita de la biblioteca a l’escola!

Avui per segon cop ha vingut de visita la biblioteca de “Sa coma”. No ens podem queixar mai d’aquesta biblioteca, ja que ens ofereix unes activitats súper divertides. Cada setmana ens convida a escoltar contes o activitats diverses. És un luxe tenir una biblioteca així tan a prop.

Gràcies.

 

ARRIBA LA JAIA COREMA!

Avui és el primer dia de quaresma i per tant s’ha presentat com cada any “La jaia Corema”. Tots sabem que és una senyora vella i una mica malsofrida però que en els fons ens fa passar unes setmanes molt molt divertides.

Ens hem assegut tots els nens i nenes de 5 anys en el passadís de l’escola i hem cantat cançons de la jaia. Una vegada fet això hem anat a la classe a cercar una sorpresa que la Jaia ens tenia preparada.

N’Antonio ha sigut l’encarregat de treure la primera cama a la Jaia Corema.

Quan hem arribat a la classe hi havia una Jaia Corema per cada nen i nena i l’hem pintat i retallat per dur-la a la nostra casa i treure una cama cada divendres.

CARNAVAL 2.0

    

 

Ha sigut impossible deixar als nens i nenes sense mostrar les seves disfresses i gaudir amb ells tots disfressats i passant una bona estona. Hem posat música en el pati i hem muntat una bona festa que no oblidarem.

 

   

CONTE CONTAT, CONTE ACABAT!

El dia de carnaval no només és dia de disfresses. Na Montse, la mestra de tres anys, ens ha mostrat com en un moment es pot crear un “teatre” ajuntant la Iaia Corema i el Senyor Carnestoltes. Els nens i nenes han gaudit molt d’aquesta activitat.

CARNAVAL “HUNDERTWASSER”

Ha arribat el dia de Carnaval, no obstant això, aquest any no hem tingut tanta sort com altres anys. El temps no ens ha acompanyat en aquesta activitat que feia tant de temps que preparàvem, però la nostra escola està preparada per tot això i molt més. Ens hem reunit tots al poliesportiu i hem fet una “Festa” am b tots els nens i nenes de primària escoltant i ballant cançons.

              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

CARNAVAL :)

CARNAVAL és una de les festes que més ens agraden tant a nens/es com a adults. És un moment de diversió, de perdre la vergonya i poder gaudir. És una festa, una tradició i el fet important no és la disfressa que portem sinó la festa que fem i que ho passarem genial.

Aquí tenim el quadre que més ens ha agradat i el nostre replica. A què s’assemblen molt?