ELS CALDERERS

Ha arribat el gran dia!
Avui hem anat d’excursió a “ELS CALDERERS”. Ens ha agradat molt aquesta excursió, no només per la gran masia que hem vist i tota la història que n’hi ha darrere, sinó per tots aquells animals que hem trobat i que tan bons moments ens han fet passar.

 

 

FEM CONSTRUCCIONS :)

Els racons són activitats que moltes vegades ens agrada fer en petit grup, no obstant això, hem pogut aprendre que treballant en equip i ajudant els uns als altres podem acabar obtenint resultats molt positius.

Aquestes són algunes de les construccions que hem pogut fer tant en petit grup com tots a l’hora:

La POESIA,E,I,O,U

Aquest any el temps no ens està acompanyant massa a l’hora d’anar a la biblioteca. Encara sort que tenim un equip molt bo que els dies de pluja vénen a fer-nos les activitats a l’escola. N’Eulària va venir acompanyada d’uns grans músics que varen fer que la poesia ens agradés una mica més.

Gràcies per aquestes activitats.

 

LES NOSTRES DENTS

El nostre petit projecte sobre “Les dents” està sent un èxit entre els nostres nens i nenes. N’Antònia i jo estem molt contents que a partir d’una cosa tan simple com són les nostres dents puguem aprendre tants continguts divertits i significatius.

Aquí tenim les dents del germà de n’Alejandro i el joc de les dents que va portar n’Aitor. Moltes gràcies.
A més a més ho hem passat súper bé mirant la documentació que va dur n’Hugo, en Miquel Àngel, na Caterina, N’Izan i el fantàstic joc de na Marina de plastilina.

 

 

ANEM A LA BIBLIOTECA :)

 

La biblioteca ens ha convidat a passar un dia genial amb ells. Els nens i nenes de 5 anys A i B hem anat a parlar de la poesia i poder escoltar i jugar amb ella. Ha sigut molt divertit però això no ha estat tot, al costat de la biblioteca hi ha un parc guapíssim en el qual ho hem passat genial i hem gaudit molt.