Va de robiols

Mmmm… quina mengera que feien aquests robiols que han fet aquestes nines i nins de primer! Ens han ajudat els companys i companyes de tercer, primer a mesclar els ingredients i també a fer l’elaboració dels robiols, junts ens ho hem passat beníssim.

Demà a l’excursió al castell de Punta de n’Amer seran boníssims!

No pensau que és fantàstic seguir amb les tradicions? I lo bones que són…

Enviado desde mi iPhone

Amb material reciclat… fem un poble!

Mirau mirau quins pobles més fantàstics han creat els nostres artistes!!!

Hem treballat la localitat i les professions i el resultat ha estat un poble ple de tendes, instal·lacions públiques, hotels, carreteres, arbres, parcs i moltes coses més que es troben a Sa Coma o que els infants voldrien aquí. I tot això amb material reciclat, d’una capsa de sabates un edifici, no us encanta?

Tenen una imaginació i una habilitat genial. Poder crear i jugar amb el que han fet ha estat una cosa màgica.

mAniPuLaM i JuGaM aMb LeS lLeTrEs

No sembla veritat que fa sols uns mesos gairebé no coneguessem totes les lletres, veritat? Doncs ara jugam amb elles!

Cada infant al seu nivell, emprant el temps que creu que necessita. Aprendre jugant és gaudir de l’aprenentatge d’una manera diferent i que els hi encanta 😀

Conte taller “La cistella de na Caputxeta”

Els hàbits saludables és un tema que hem anat treballant durant tot el curs i en seguirem perquè és un àmbit que ens afecta al dia a dia i des de ben petits considerem que n’hem de parlar i anar conscienciant de què podem fer per sentir-nos millor.

Aquest conte taller ens va explicar el conte de Na Caputxeta vist des d’un altra punt de vista, des de què hi havia dins la cistella que la menuda Caputxeta portava a casa de la padrina. Hi havia magdalenes fetes a casa i sense sucre i una macedònia de fruites ben bona.

Els infants van berenar després d’escoltar i veure com es feia la recepta de les magdalenes en directe, com es teatralitzava la història i, com sempre, gaudir d’un final feliç.

Bon profit Caputxeta!

8 de març

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

La veritat és que no cal explicar-los gaire cosa, els infants ho capten de seguida, et donen idees, et defensen la vida i ho tenen bén clar. ELLES I ELLS ESTIMEN!

Vam parlar de moltes coses, en realitat, del que van demanar, dels temes que anaven sorgint, vam veure vídeos que ens feien pensar, d’altres riure i parlar-ne, vam llegir imatges, vam donar opinions i vam fer del color lila el nostre aliat.

Van fer feina en cooperació, va ser bellíssim 🌼

Visita al centre de dia de Sant Llorenç

Els nostres majors són molt especials i això bé ho saben els més petits de la casa. Així els hi ho van transmetre els infants de 1r A i B a les sortides que es van fer al Centre de dia de Sant Llorenç des Cardassar.

El Centre ens ofereix passar unes hores en companyia de les persones majors gaudint de fer tallers de cuina, manualitats i passar una bona estona. I així va ser, les imatges ho demostren, els infants encantats i els usuaris del Centre encara més.

La tendresa, la paciència, l’experiència i l’amor que es respira en aquestes trobades és pura màgia. Gràcies per fer-ho possible i per molts anys.

Carnaval

I com ens agrada una disfressa… I les possibilitats que ens ofereix… Podem ser qui volguem ser! Els infants tenen el plaer de poder-ho ser cada dia perquè viuen al món de la màgia i la fantasia, però aquest dia encara més 🙂

Ens ho vam passar tots molt bé; samuráis, princeses, animals fantàstics, policies, superherois i heroïnes, pirates… Vam fer una festada!