PIRATES I SIRENES!

Les primeres setmanes d’escola vàrem fer moltes manualitats. Amb l’ajuda d’en Pedro vàrem agafar cartó i pintures, i va sortir un pirata i una sirena molt bonics. L’altre dia vàrem tenir un moment i vàrem fer les fotos que tant estàvem desitjant fer-nos.

 

ARRIBA EL NADAL!

Arriba el Nadal i amb ell VACANCES i molts moments divertits pels nostres infants. A l’escola també ens agrada molt i volem que els nens i nenes guardin amb molta estima totes les feines que hem fet durant el primer trimestre. Per tal de fer-ho més bonic, hem fet una portada que ens ha agradat molt.

En primer lloc, hem fet una estrella com a motle i després amb pintura daurada l’hem pintat pels voltants. Una vegada fet això, amb cola blanca hem aferrat tot tipus de materials des de purpurina fins a “pedres màgiques” com ells deien.

 

         

Anem d’excursió al cinema.

L’escola CEIP Punta de n’Amer no vàrem fer pont però sí que vàrem gaudir d’una excursió molt divertida al cinema de Manacor. La pel·lícula era “Ballarina“, i ens va agradar tant a alumnes com a mestres.

       

Una vegada acabada la “peli” vàrem poder gaudir d’una estona de parc corrent i saltant, ja que dins del cinema sabíem que no podíem cridar.