SANT ANTONI I EL DIMONI!

Ha arribat el dia tan esperat: SANT ANTONI!
Els nens i nenes de 5 anys estaven desitjant que arribés aquest dia per tal de veure els dimonis, cantar glosses i menjar sobrassada. Cadascun de nosaltres hem fet una mascara per ambientar el dia i hi ha nens/es que han vingut amb disfresses molt vistoses.

 

 

 

HAN VINGUT ELS REIS MAGS D’ORIENT

Els reis mags d’orient s’han recordat dels CEIP PUNTA DE N’AMER. La classe de 5 anys A havia demanat un parell de coses als Reis Mags, i crec que s’han portat molt bé perquè ens han portat gairebé tot. Tanmateix, ens han fet patir una mica, ja que ens havien amagat els regals.

 

CANTEM NADALES QUE VENEN ELS REIS!

Gràcies a na Sílvia, la mestra de música, ens ha quedat una nadala super vistosa! Ens ho hem passat super bé practicant la cançó i sobretot, hem pogut gaudir d’un moment dedicat a les nostres famílies!

 

Com a sorpresa del darrer dia de classe, ha vingut un patge real. Aquest ens ha regalat unes llaminadures i ha agafat la nostra carta que hem escrit. Ens duran tot allò que hem demanat?

  

DISFRESSES DE NADAL VIRTUALS

Estem en una època en la qual les noves tecnologies són el nostre dia a dia, per tant hauríem d’aprendre a aprofitar tot el que tenim al nostre voltant. Aquestes són les nostres disfresses virtuals: